MASSAGE

Klassisk massage

Djupgående och mjukgörande massage. En blandning av grepp och tekniker tillämpas för att mjuka upp stela muskler och ge ökad cirkulation och rörlighet. Spända partier och muskelknutor får extra uppmärksamhet om så önskas. Klassisk massage är ett effektivt sätt att snabbare återhämta sig efter träning.

  • Klassisk massage 25 min, 350 kr

  • Klassisk helkroppsmassage 50 min, 550 kr

SPA-massage

Rogivande och avslappnande massage med ett mjukt flöde i rörelserna. Massagen ökar det kroppsegna “MÅ-BRA-hormonet” oxytocin som är läkande för flera olika system i kroppen. En behaglig uppmjukning och välgörande återhämtning som motsats till för mycket stress.

  • SPA-massage 25 min, 300 kr

  • SPA-massage helkropp 50 min, 500 kr

Facelift massage med vävnadsdränage

Facelift massage är en naturligt lyftande ansiktsbehandling. Behandlingen har en positiv effekt på rynkor och linjer, tonar, dränerar och förbättrar cirkulationen i huden. Med lugna massagegrepp behandlas hud, bindväv och muskler i ansikte, nacke, skuldror och dekolletage. Ansiktet blir skönt avslappnat, får en härlig lyster och förbättrad spänst. Metoden är en kombination av olika massagetekniker, akupressur samt i vissa fall koppning med små gummikoppor. För bästa resultat rekommenderas en behandling per vecka i 5-6 veckor som en kur. Sedan kan resultatet underhållas med en behandling var 4-6:e vecka. I behandlingen ingår rengöring, Facelift Massage, avslutande fuktighetskräm och UV-skydd. I “Plus” tillkommer även en anpassad ansiktsmask. Ekologiska, probiotiska produkter från från märket Esse.

  • Facelift massage 30 min, 390 kr

  • Facelift massage Plus 45 min, 490 kr

Fot- och underbensmassage

Välgörande massage för tunga, svullna eller kalla fötter. Massagen ökar cirkulationen i fot och underben och förbättrar lymfflödet.

  • Fot- och underbensmassage 20 min, 250 kr